Wählen Sie ein Land

If your country is not in the list, choose international

International

North and South America

België ‹ Veränderung
< Back to the list

07/01/18

WK Inline Skaten in Nederland

Uniek: WK Inlineskaten én WK Freestyleskaten in Nederland!

Van 1 tot en met 8 juli staat Gelderland in het teken van skaten

In 2018 staat een uniek evenement op de Nederlandse kalender: voor het eerst in de geschiedenis worden het WK Inlineskaten en het WK Freestyleskaten tegelijkertijd georganiseerd, en ook nog in hetzelfde land. Nederland heeft dus de primeur! Toegewezen door het World Skate (voormalige FIRS), heeft Gelderland komende zomer de eer om twee wereldkampioenschappen op wielen te hosten.

De wereldkampioenschappen worden georganiseerd op twee locaties in Gelderland: Heerde wordt het decor van de baanonderdelen (1-3 juli) en Arnhem organiseert de wegonderdelen (5-8 juli) en Freestyle onderdelen (5-7 juli). Bovendien wordt een scala aan side events aan het evenement toegevoegd, waarmee het WK meer wordt dan alleen een topsportevenement. Denk hierbij aan recreatieve toertochten, urban demo’s, clincs en speelvelden waar kinderen op skates los kunnen gaan.

Rollerblade® wil dit evenement natuurlijk maximaal benutten om inline skaten als leuke, gezonde en sportieve activiteit voor iedereen, jong en oud, op de kaart te zetten. Van 5 tot 7 juli kun je daarom in Arnhem langskomen voor de ultieme skate ervaring! Drie dagen lang kun je namelijk in het SkateFun Park terecht en gratis Rollerblade® skates uitproberen. Zoef over de obstakels en test je skills!

Dus, ben jij een echte skategek? Bezoek dan de speciale Rollerblade® stand, in samenwerking met Marcel Dukino!