Selecteer jouw land

If your country is not in the list, choose international

International

North and South America

België ‹ WIJZIGEN

SKATES

Geen resultaten.

MARATHON

Wat is het nu van versnellen als je weinig tot geen controle over je materiaal hebt? De skates in de Marathon collectie van Rollerblade verenigen snelheid, controle, response en pasvorm, om zo te zorgen voor optimale resultaten. Ondanks dat bij deze vorm van snelheid uitsluitend gebruikt wordt gemaakt van menselijke brandstof, doen de skates in deze collectie niet onder voor vervoermiddelen die op fossiele brandstof lopen.....

URBAN

Rollerblade Urban 'molded' skates bieden je dé allerbeste skate ervaring! De combinatie van een superieure support, comfortabele liners en een verscheidenheid aan wiel set-ups maken van de urban collectie de meest veelzijdige die er te vinden is. Nieuwe cuffs, nieuwe wiel verbindingen en de Rollerblade moulded boot technologie voldoen perfect aan de eisen van elke skate routine. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, een relaxed rondje door de stad of een intensieve training, de urban skates doorstaan elke skate uitdaging én behouden hun wendbaarheid, zonder compromissen op het gebied van performance.

BLADERUNNER

Bladerunner biedt een uitgebreide collectie skates voor recreatieve skaters, tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Bijgestaan door het nummer één merk op het gebied van inline skates, Rollerblade, zijn de Bladerunner skates van een hoge kwaliteit, betrouwbaar én betaalbaar. Comfort, stabiliteit, performance en stijl zijn perfect met elkaar gecombineerd, om de consument de best mogelijke skate ervaring te bieden. Bladerunner is hét bewijs dat 'Powered by Rollerblade' zeker z'n voordelen heeft.