Selecteer jouw land

If your country is not in the list, choose international

International

Nederland ‹ WIJZIGEN

SKATES

Geen resultaten.

X-FIT

Rollerblade Fitness Performance skates zijn een perfecte combinatie van high-end specificaties en innovatieve technologieën, waardoor ze elke skate-ervaring een boost geven! Lagere cuffs, anatomisch gevormde shells, grotere wielen en revolutionaire frames, alles om je snelheid te verhogen. Optimale prestaties gegarandeerd!

URBAN

Rollerblade Urban 'molded' skates bieden je dé allerbeste skate ervaring! De combinatie van een superieure support, comfortabele liners en een verscheidenheid aan wiel set-ups maken van de urban collectie de meest veelzijdige die er te vinden is. Nieuwe cuffs, nieuwe wiel verbindingen en de Rollerblade moulded boot technologie voldoen perfect aan de eisen van elke skate routine. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, een relaxed rondje door de stad of een intensieve training, de urban skates doorstaan elke skate uitdaging én behouden hun wendbaarheid, zonder compromissen op het gebied van performance.

STREET

Met de Rollerblade Street skates til je je skate skills naar een hoger niveau! Liners die geschikt zijn om mee te lopen, verwisselbare onderdelen en kwalitatief hoogwaardige materialen laten je langer skaten, mét meer comfort en stijl. Molded shells en duurzame performance frames en wielen geven jou voordeel op elke skate spot! 

BLADERUNNER

Bladerunner biedt een uitgebreide collectie skates voor recreatieve skaters, tegen een aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding. Bijgestaan door het nummer één merk op het gebied van inline skates, Rollerblade, zijn de Bladerunner skates van een hoge kwaliteit, betrouwbaar én betaalbaar. Comfort, stabiliteit, performance en stijl zijn perfect met elkaar gecombineerd, om de consument de best mogelijke skate ervaring te bieden. Bladerunner is hét bewijs dat 'Powered by Rollerblade' zeker z'n voordelen heeft.