< Terug naar de lijst

07/01/18

WK Inline Skaten in Nederland

Uniek: WK Inlineskaten én WK Freestyleskaten in Nederland!

Van 1 tot en met 8 juli staat Gelderland in het teken van skaten

In 2018 staat een uniek evenement op de Nederlandse kalender: voor het eerst in de geschiedenis worden het WK Inlineskaten en het WK Freestyleskaten tegelijkertijd georganiseerd, en ook nog in hetzelfde land. Nederland heeft dus de primeur! Toegewezen door het World Skate (voormalige FIRS), heeft Gelderland komende zomer de eer om twee wereldkampioenschappen op wielen te hosten.

De wereldkampioenschappen worden georganiseerd op twee locaties in Gelderland: Heerde wordt het decor van de baanonderdelen (1-3 juli) en Arnhem organiseert de wegonderdelen (5-8 juli) en Freestyle onderdelen (5-7 juli). Bovendien wordt een scala aan side events aan het evenement toegevoegd, waarmee het WK meer wordt dan alleen een topsportevenement. Denk hierbij aan recreatieve toertochten, urban demo’s, clincs en speelvelden waar kinderen op skates los kunnen gaan. Voor meer info, zie https://www.schaatsen.nl/kalender/2018/7/inline-speed-skating-world-championships-2018/
 

Rollerblade® bij het Urban Sports Festival!

De binnenstad van Arnhem vormt van 5 t/m 7 juli het decor van het Urban Sports Festival tijdens het WK Inline- & Freestyle-skaten. Een mooie gelegenheid voor Rollerblade® om hier aanwezig te zijn!

Rollerblade® wil het WK maximaal benutten om inline skaten als leuke, gezonde en sportieve activiteit voor iedereen, jong en oud, op de kaart te zetten. Daarom kan iedereen op de Weerdjesstraat, Arnhem langskomen voor langskomen voor de ultieme skate ervaring! Drie dagen lang kun je namelijk in het SkateFun Park terecht en gratis Rollerblade® skates uitproberen. Zoef over de obstakels en test je skills!

Datum: donderdag 5 juli, vrijdag 6 juli en zaterdag 7 juli 2018
Tijd: 11:00 – 20:00 uur
Locatie: Weerdjesstraat, Arnhem (op zaterdag op het Roermondsplein)
Tickets: gratis


Dus, ben jij een echte skategek? Bezoek dan de speciale Rollerblade® stand, in samenwerking met Marcel Dukino! 

FOLLOW US

@GOROLLERBLADE

SKATE SMART:

KNOW YOUR SKILL LEVEL AND SKATING CONDITIONS

FOLLOW US ON

ROLLERBLADE IS A DIVISION OF TECNICA GROUP S.P.A.
Company subordinate to the management and coordination of Sintesi Holding S.r.L.
Based in Giavera del Montello (TV) - Via Fante d’Italia n. 56 | Share Capital € 25,000,000.00 fully paid up
Company registered under no. 78175 R.E.A. of Treviso. | Business Register and Tax Code 00195810262