< Terug naar de lijst

09/07/17

Basic Inline Workout

Wil jij je basis skate skills verbeteren? Probeer dan de Rollerblade "Basic Inline Workout"!


Deze 20-minuten durende workout is speciaal ontworpen om meer zelfverzekerd op skates te worden. de basis van bewegen, stoppen en draaien worden besproken, alsook enkele oefeningen op je skates en zonder skates. Deze vergroten je lower body spierkracht en uithoudingsvermogen. Het is een full body workout wat leidt tot een positievere en plezierige skate ervaring.

 

 

 

Kris Fondran Biografie

De afgelopen 25 jaar heeft Kris Fondran skaters lesgegeven en instructeurs ontwikkeld in een verscheidenheid van skate disciplines. Als de directeur van de Inline Certification Program (ICP) www.inlinecertificationprogram.org sinds 1998, heeft ze de wereldwijde groei van inline skate onderwijs via een getalenteerd netwerk van gecertificeerde instructeurs en examinatoren vergemakkelijkt. 

 

In 2010 combineerde Kris haar passies voor skaten en yoga, en ontwikkelde ze de Mobile Yoga Workout http://www.mobileyogaworkout.com. Ze is momenteel een docent in de Health and Human Performance Department aan de Cleveland State University (in Amerika), en fungeert als een onderwijs consultant voor het bedrijf Rollerblade.

FOLLOW US

@ROLLERBLADE

SKATE SMART:

KNOW YOUR SKILL LEVEL AND SKATING CONDITIONS

FOLLOW US ON

ROLLERBLADE IS A DIVISION OF TECNICA GROUP S.P.A.
Company subordinate to the management and coordination of Sintesi Holding S.r.L.
Based in Giavera del Montello (TV) - Via Fante d’Italia n. 56 | Share Capital € 25,000,000.00 fully paid up
Company registered under no. 78175 R.E.A. of Treviso. | Business Register and Tax Code 00195810262